Maszyna do miesa wilk w70

Kotleciarka Maga jest prasą do mięsa, której końcem jest rozbicie kawałków mięsa na plastry o właściwej grubości (w relacje od potrzeb, na wszystkiej szerokości rozgniecenie jest taką samą grubość). Praca urządzenia przyspiesza i pomaga proces przygotowania kotletów, zachowując przy tym świeżość, kruchość, soczystość oraz wagę mięsa. Efekt ten gwarantują zespoły specjalnie ukształtowanych noży ze byliśmy nierdzewnej, wykonujące precyzyjne nacinanie mięsa, spiralnie rozlokowane na wałkach obrotowych.

http://ro.healthymode.eu/ling-fluent-invatarea-rapida-si-eficienta-a-unei-limbi-straine-online/

Prasa do kotletów znajduje wykorzystanie w terenach gastronomicznych oraz sklepach, gdzie w ofercie można znaleźć mięso wołowe w form zawijanych zrazów, bitek i befsztyków; mięso wieprzowe rozbite na kotlety schabowe, zawijańce, zrazy wieprzowe, steki, sznycle; mięso drobiowe stworzone na de Volaille; porcje grillowe. Kotleciarka umożliwia przygotowanie niezliczonej ilości rozbitych plastrów w ciągu krótkiego okresu czasu - ok. 800 porcji w przeciągu godziny, przy czym mięso nie pewno istnieć mrożone, ani nie może mieć kości. Obsługa maszyny stanowi niezmiernie funkcjonalna, dzięki użytym przez producenta Maga będących rozwiązań - półautomatyczne sterowanie, rozgraniczenie przestrzeni roboczej od operacyjnej w planie zapewnienia ochrony zdrowia osób obsługujących (zabezpieczenie wstępu do dobrzy), zmiany konstrukcyjne, mające nacisk na obniżone o 45% zużycie energii, zmniejszenie czynności kładących się na całość cyklu rozgniatania (skrócony czas pracy), polerowana obudowa o stałych kształtach ułatwia czyszczenie (elementy prasy winnym stanowić oczyszczane i suszone po stałym związku z żywnością; zabronione jest mycie całej maszyny strumieniem wody). Cicha praca samego dania i przekładni olejowej to dodatkowe atuty maszyny. Kotleciarka spełnia wszelkie normy (CE, Dyr. 2006/42/WE, oraz EN 60204-1:2010 - bezpieczeństwo elektryczne). Zalety kotleciarki Maga zostały ocenione przez klientów i jurorów Międzynarodowych Zbytów w Odróżnieniu (odznaczenie złotym medalem). Maga, jako producent narzędzi do przemysłu spożywczego, budując się na świadomości i doświadczeniu otrzymywanym od 1990 roku gra na jakość, prostotę, inteligencję rozwiązań, solidność i wielką wydajność. Firma sukcesywnie wzbogaca swoją możliwość o kolejne maszyny: szatkownice, krajalnice, maszyny do mielenia mięsa, tzw. wilki.