Ekran dotykowy myphone cube

GASTRO POS jest programem, który pozwala na szybką i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak bardzo atrakcyjny sposób na zbytu gastronomicznym zajmuje się dużym uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa pomaga w praktyce kelnerom oraz tym samym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo podatnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje eleganckich i długich szkoleń, a bardzo praktyczna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, zintegrowana z ogromną gamą funkcji, znacznie dobrze sprawdzi się w nie dopiero w małym, pojedynczym lokalu, lecz oraz w budowie gastronomicznej.

http://bwq.pl/26b-flexa-plus-new-11Zobacz naszą stronę www

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo pracom oraz modułom GASTRO POS jest dużo elastycznym systemem, jaki pozostaniemy na placu. W współzależności od profilu lokalu, czy stanowi więc bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najdumniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych pracowników do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu pracy kiedy i zysku jaki tworzy. W relacji od stanowiska, można też ustalić widok opcji tak, by stanowił on przystosowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca jest kontakt do każdych opcji. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do samodzielnych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszelkim elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; współpraca z organizmami hotelowymi i narzędziami do zadań specjalnych.